10 סודות אפלים שרשתות הג’אנק פוד ממש לא רוצות שתגלו!

אוהבים מזון מהיר? כדאי שתדעו את 10 הסודות שמסתירים מכם...



ברור שכולנו אוכלים סלט כל יום, קטניות עשירות ופחמימות מלאות. ברור שכולנו קמים לפחות 4 פעמים בשבוע לריצת בוקר. וברור כשמש שאנחנו תמיד מתאפקים מלחטוף ממתקים או מאפים מהבילים גם אם הם ממש קוראים לנו… (לא יודעת מה אתכם, אבל איתי הם ממש מדברים).

אבל אפילו ״מושלמים״ שכמונו רוצים מזון מושחת מידי פעם, ואין כמו מסעדות המזון המהיר בשביל לספק את הצורך הנפלא הזה… ומהר!

אז אם כבר לחטוא, כדאי שתעשו את זה נכון ואפילו תרגישו קצת יותר טוב! איך? קבלו 10 סודות שהעובדים במסעדות ה״מזון המהיר״ לעולם לא יספרו לכם עליהם, אבל בשביל זה אנחנו כאן…

1. הזמן האידיאלי למזון מהיר: בין 12:00 ל19:00

הזמן הטוב ביותר להגיע למסעדות המזון המהיר הוא ב״שעות העמוסות״, בעיקר ב 11:00-13:00 וב- 18:00-20:00. אמנם קשה להשיג שולחן, אבל לפחות תדעו שבשעות האלה האוכל המוגש הוא הכי טרי עקב תחלופה וביקוש רב.

2. רוצים צ׳יפס טרי? תזמינו ללא מלח!

במסעדות האלה מכינים כמויות גדולות של צ׳יפס יחד וממליחים אותם. אם תבקשו ללא מלח, פשוט יצטרכו להכין לכם מנה חדשה על המקום – וככה תקבלו צ׳יפס טרי אמיתי.

Credit: © pixabay

3. הריח המגרה – לא במקרה!

קשה לכם לעבור ליד מסעדות מזון מהיר ולא לקבל תיאבון מהריח, שמיד משכיח את ארוחת הצהריים שסיימתם רק לפני חצי שעה? אתם לא לבד. מדובר באסטרטגיה שיווקית לחלוטין שמושכת אתכם להיכנס ולהזמין…

4. למה קולה זולה יותר מספל תה?

המשקאות המוגזים בדר׳׳כ יותר זולים במסעדות אלה, מכיוון שסודה מתוקה אינה מרווה צימאון וזה יגרום לכם לקנות ממנה יותר, וגם מסתבר שפחמן דו חמצני פותח את התיאבון…

5. במנת צ׳יפס תמימה ישנם בערך 19 מרכיבים

הטעם האגדי של צ׳יפס במזנוני מזון מהיר מושג ע׳׳י בערך 19 מרכיבים שונים. התפו׳׳א הוא הבסיסי אבל ה-18 הנותרים הם שומנים, תוספים, משפרי טעם ועוד, מה שהופך את המנה הזו לאפילו יותר מזיקה ממה שחשבנו… (אבל כל כך טעימה!)


שתפו עם החברים שתפו עם החברים