17 סודות של שפים מקצועיים שאתם חייבים להכיר, שישדרגו לכם את הביקור הבא במטבח!

הדברים הקטנים שיהפכו את הבישול שלכם ליצירת אומנות



9. הדרך הכי קלה לחתוך בצל: חצו אותו לשניים, ואז הורידו את הקצה ואת השורש. בצעו כמה חתכים אופקיים, ואז כמה חתכים לאורך. כמות החיתוכים תלויה בגודל הקוביות שאתם רוצים. לבסוף חתכו את הפרוסות לקוביות.

10. אתם יכולים להשיג פירות הדר עסיסיים יותר אם תניחו אותם במים חמים או שתחממו אותם במיקרו, ואז גלגלו אותם ביד.

11. רוצים פירה חלק ורך? הוסיפו לו חלב, ושימו טיפת אבקת אפיה על קצה הסכין וערבבו במשך 2-3 דקות.

12. המתכון הסודי לבצק מושלם למאפים מתוקים: משקל הקמח צריך להיות זהה למשקל הסוכר, משקל הביצים צריך להיות זהה למשקל החמאה.

13. אם תכננתם להכין פסטה עם רוטב, אל תוסיפו שמן למים. אחרת, הרוטב לא “ייתפס” טוב על הפסטה.

14. כדי לקבל אורז לא דביק, תנו לו לשבת קצת במחבת עם שמן ירקות ורק אז הוסיפו את המים לבישול. אם אתם רוצים ניחוח של שום, הוסיפו שן אחת והוציאו אותה מיד כשהאורז מוכן.

15. לא יודעים אם השמן רותח? במקום להכניס אצבע, הכניסו מקל (יבש ונקי). אם יש בועות מסביבו, זה הזמן להתחיל לטגן.

16. לקציצות טעימות יותר, קודם טגנו בצל קצוץ בשמן ירקות, ורק אז הוסיפו אותו לבשר.

17. הסטייק המושלם. לכל אחד יש את העדפה שלו והסגנון שלו לבישול, אבל יש דבר אחד עליו כל השפים מסכימים – המחבת צריכה להיות חמה מאוד ומעלה עשן.

איורים: Alena Tsarkova \ מקור: brightside
שתפו עם החברים שתפו עם החברים