20 מאכלים מוזרים שנחשבים ללהיט במדינות אחרות בעולם ואין שום סיכוי שהייתם מעזים להכניס אותם לפה!

אתם לא תאמינו שיש אנשים בעולם שבאמת אוכלים את האוכל הזה



“על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח” – זה אחד המשפטים הכי לא נכונים שאי פעם נאמרו לנו. במציאות, מה שמעלה רפלקס הקאה לאחד – נחשב מעדן למישהו אחר.

אנשים מכל העולם שיתפו את מה שיש להם בצלחת, ואתם עומדים לחזות במאכלים הכי הזויים שיש לעולם הזה להציע – מצרצרים ועד עוברים. אחרי מס’ 7 ביטלנו את הטיסה לפיליפינים…

תכינו את בלוטות הטעם ותגללו.

1. סמלהובה, נורווגיה

בנורבווגיה, אנחנו יושבים לארוחת ערב משפחתית ואוכלים סמלהובה – שזה בעצם ראש של כבשה. אגב, אומרים שהחלק הכי טעים זה העיניים.

2. צ’פולינס, מקסיקו

בואו לבקר במקסיקו, אולי תנשנשו כמה צרצרים מטוגנים.

3. דוריאן, תאילנד

בתאילנד אוכלים דוריאן, שזה בערך הפרי הכי מסריח עלי אדמות. יש שמשווים את הריח שך הפרי האקזוטי לבצל רקוב או גרביים. תחליטו בעצמכם.

4. צבייבלמיטבורשט, גרמניה

ובתרגום פשוט – בצק חזיר נע וקצוץ בתוספת בצל. וכמו שאחד הגולשים תיאר את זה: “אחד הדברים שאני הכי אוהב לאכל, כמו ענן על לחם!”

5. קוי אסאדו, אקוודור

באקוודור, שרקן צלוי נחשב למעדן.

6. ביצת ים, ברבדוס

כשאנחנו אומרים ביצת ים, אנחנו מתכוונים לקיפוד ים. בקיצור, פשוט תשברו את הקליפה עם כפית, ותוציאו את הביצים שבפנים – זה החלק שאוכלים. אפשר לטגן, לאדות, לבשל או לאכול נא עם קצת לימון.

7. בלוט, פיליפינים

אם אתם עושים סיור מאכלי רחוב בפיליפינים, אתם עלולים להיתקל בבלוט, שזה עובר מפותח של ברווז.

8.לוטפסיק, שוודיה

“בשוודיה אנחנו אוכלים לוטפסיק כל חג מולד. זה בעצם דג מיובש שהושרה בתמיסת אפר ונשטף במים. מומלץ להגיש עם אפונה ותפוחי אדמה.”

9. ארוז דה קבידלה, פורטוגל

לכל הסקרנים, ארוז דה קבידלה זה בעצם עוף או ארנב שבושלו בדם שלהם. את הכל מוסיפים לאורז עם מים ומעט חומץ.

10. וגמייט, אוסטרליה

מדובר בתמצית שמרים מרוכזים. זה שחור כמו זפת ומסריח בהתאם, אבל יש כאלה שטוענים שעם טוסט וקצת חמאה יש לכם ארוחת בוקר מושלמת.


שתפו עם החברים שתפו עם החברים