21 טיפים וטריקים גאוניים למטבח שתצטערו שלא הכרתם עד עכשיו!

מי שחשב על זה - גאון!



9. הכינו ביצה קשה בצורת לב

השתמשו בגומיה, קרטון וצ’ופסטיק או עפרון כדי להכין ביצים בצורת לב

9

10. השתמשו בחותכני עוגיות להכנת פנקייקים בצורות

2015-03-26_14-01-37

11. עטפו את הקצה של הבננות בניילון נצמד כדי להאריך את חיי המדף שלהן ב-3-4 ימים

11

12. השתמשו בטוסטר כדי להכין אומלט או תפוח אדמה קריספי

תפוח אדמה – בשלו תפוחי אדמה במים ואז שימו אותם בטוסטר במשך 10 דקות

ומלט – ערבבו ביצים עם תוספות אהובות כגון גבינה, עשבי תיבול או פטריות ושפכו את התערובת לטוסטר.  חממו במשך 5 דקות.

12

13. הרטיבו את הידיים שלכם כדי להוציא בקלות קליפות ביצה לא רצויות

13

14. אחסנו אבוקדו עם בצל כדי לשמור על הטריות שלו

14

15. הכינו קוביות קפואות של שום כתוש / חמאת עשבי תיבול

כדי לחסוך מכם את הטרחה שבהכנה בכל פעם מחדש, הכינו מבעוד מועד כמות גדולה של חמאת עשבי תיבול/ שום כתוש ופשוט הקפיאו בתוך מגש של קוביות קרח

15

איך לא חשבנו על מס 19 לפני? עברו לעמוד הבא!


שתפו עם החברים שתפו עם החברים