9. הכינו ביצה קשה בצורת לב
השתמשו בגומיה, קרטון וצ’ופסטיק או עפרון כדי להכין ביצים בצורת לב
10. השתמשו בחותכני עוגיות להכנת פנקייקים בצורות
11. עטפו את הקצה של הבננות בניילון נצמד כדי להאריך את חיי המדף שלהן ב-3-4 ימים
12. השתמשו בטוסטר כדי להכין אומלט או תפוח אדמה קריספי
תפוח אדמה – בשלו תפוחי אדמה במים ואז שימו אותם בטוסטר במשך 10 דקות
ומלט – ערבבו ביצים עם תוספות אהובות כגון גבינה, עשבי תיבול או פטריות ושפכו את התערובת לטוסטר. חממו במשך 5 דקות.
13. הרטיבו את הידיים שלכם כדי להוציא בקלות קליפות ביצה לא רצויות
14. אחסנו אבוקדו עם בצל כדי לשמור על הטריות שלו
15. הכינו קוביות קפואות של שום כתוש / חמאת עשבי תיבול
כדי לחסוך מכם את הטרחה שבהכנה בכל פעם מחדש, הכינו מבעוד מועד כמות גדולה של חמאת עשבי תיבול/ שום כתוש ופשוט הקפיאו בתוך מגש של קוביות קרח