21 טיפים וטריקים גאוניים למטבח שתצטערו שלא הכרתם עד עכשיו!

מי שחשב על זה - גאון!



16. השתמשו בנייר כסף כדי לשמור על הסלרי שלכם טרי

16

17. קלפו ג’ינג’ר בעזרת כפית

שורש של ג’ינג’ר הוא לא דבר זול, כדי למנוע בזבוז בקילוף השתמשו אך ורק בכפית

ginger

18. אחסנו עוגיות עם פרוסת תפוח כדי לשמור על הפריכות שלהן ולמנוע מהן להעלות עובש

גם פרוסת לחם תעשה את העבודה

18

19. שדרגו את קוביות הקרח ע”י הקפאה של פרוסות לימון בתבנית מתאימה

19

20. אחסנו בצל ושום בשקיות נייר מחוררות כדי להאריך את חיי המדף שלהם

20

21. השתמשו בתבנית קוגלהוף כדי להפריד את התירס מהקלחים ביעילות ובמהירות

התבנית יעילה משתי בחינות. ראשית, מאד נוח לייצב את קלח התירס במרכזה, שנית באמצעות סכין אפשר להפריד את הגרעינים והם נאספים בתוך התבנית, מבלי להתפזר

17

מקור: twentytwowords

 

שתפו עם החברים שתפו עם החברים