21 טריקים גאוניים למטבח שאתם פשוט חייבים להכיר!

אתם לא חייבים להיות שפים מקצועיים, חובבים או אפילו להתעניין בבישול יותר מדי כדי להבין שהטיפים שלפניכם הם לא פחות מגאוניים! קבלו 21 טיפים וטריקים מעולים שיאריכו את חיי המדף של המצרכים שלכם, יכניסו לכם קצת יצירתיות לבישול ויהפכו את זמן המטבח שלכם ליעיל ומהנה במיוחד!



12. השתמשו בטוסטר כדי להכין אומלט או תפוח אדמה קריספי

תפוח אדמה – בשלו תפוחי אדמה במים ואז שימו אותם בטוסטר במשך 10 דקות

ומלט – ערבבו ביצים עם תוספות אהובות כגון גבינה, עשבי תיבול או פטריות ושפכו את התערובת לטוסטר.  חממו במשך 5 דקות.

12

13. הרטיבו את הידיים שלכם כדי להוציא בקלות קליפות ביצה לא רצויות

13

14. אחסנו אבוקדו עם בצל כדי לשמור על הטריות שלו

14

15. הכינו קוביות קפואות של שום כתוש / חמאת עשבי תיבול

כדי לחסוך מכם את הטרחה שבהכנה בכל פעם מחדש, הכינו מבעוד מועד כמות גדולה של חמאת עשבי תיבול/ שום כתוש ופשוט הקפיאו בתוך מגש של קוביות קרח

15

16. השתמשו בנייר כסף כדי לשמור על הסלרי שלכם טרי

16

17. קלפו ג’ינג’ר בעזרת כפית

שורש של ג’ינג’ר הוא לא דבר זול, כדי למנוע בזבוז בקילוף השתמשו אך ורק בכפית

ginger

18. אחסנו עוגיות עם פרוסת תפוח כדי לשמור על הפריכות שלהן ולמנוע מהן להעלות עובש

גם פרוסת לחם תעשה את העבודה

18

19. שדרגו את קוביות הקרח ע”י הקפאה של פרוסות לימון בתבנית מתאימה

19

20. אחסנו בצל ושום בשקיות נייר מחוררות כדי להאריך את חיי המדף שלהם

20

21. השתמשו בתבנית קוגלהוף כדי להפריד את התירס מהקלחים ביעילות ובמהירות

התבנית יעילה משתי בחינות. ראשית, מאד נוח לייצב את קלח התירס במרכזה, שנית באמצעות סכין אפשר להפריד את הגרעינים והם נאספים בתוך התבנית, מבלי להתפזר

17

מקור: twentytwowords

 

שתפו עם החברים שתפו עם החברים