בנורווגיה הקימו מסעדה חדשה מתחת למים, וכשתראו את התמונות משם – תבינו למה אי אפשר להזמין שם מקום עד שנה הבאה!

דגים על הצלחת ודגים מסביב לשולחן



כבר מזמן עברנו את השלב בו מסעדות שמרו על מראה פשוט, ומה שהיה חשוב זה בעיקר האוכל והשירות. היום, כל מסעדה מנסה להמציא מחדש איזה טרנד שיקפיץ את האווירה של המקום ויגרום לנו להתלהב מהעיצוב, לצלם ולשתף. וזה בדיוק מה שעשו בנורווגיה.

תכירו את מסעדת UNDER – המסעדה הראשונה באירופה שנמצאת מתחת למים נפתחה לא מזמן והיא מציגה למבקרים בה את הנוף הכי “חי” שיש.

אז אם תמיד חשבתם איך זה יהיה לאכול עם הדגים, אתם יודעים לאן אתם צריכים לנסוע ;)

תכירו את UNDER (מתחת), המסעדה התת ימית הראשונה באירופה

המסעדה מעוצבת כך שחצי ממנה שקוע במים, והיא נחשבת לגדולה ביותר בעולם

היא באורך של 33 מטרים ויכולה להכיל 100 סועדים

כדי לעמוד בלחץ של המים, הקירות שלה עשויים בטון עבה מאוד

אבל כמובן שבין כל קירות הבטון – הדבר הכי חשוב זה הקיר הפנורמי שעשוי מזכוכית וחושף את הסועדים לחיים מתחת למים

האדריכל קייטיל טרדאל ת’ורסון סיפר שהוא רצה לעצב אותה בצורה ש”תבחן את הגבולות” ושתהיה גם אתר מרכזי בדרום נורבגיה

והיא גם משתלבת נפלא עם הנופים של המדינה וכמובן עם הזוהר הצפוני

אבל היא לא רק מסעדה. הא גם מרכז מחקר ביולוגי ימי

רוצים לראות עוד מהעיצוב וגם איזה אוכל הם מגישים שם? עברו לעמוד הבא!


שתפו עם החברים שתפו עם החברים