בנורווגיה הקימו מסעדה חדשה מתחת למים, וכשתראו את התמונות משם – תבינו למה אי אפשר להזמין שם מקום עד שנה הבאה!

דגים על הצלחת ודגים מסביב לשולחן



ואם לא מספיק הנוף שמסביב, במסעדה עובדים קשה כדי ליצור ארוחות גורמה לסועדים

16 טבחים עובדים במקום, חלקם עם ניסיון במסעדות שזכו בכוכבי מישלן

ואי אפשר בלי כמה מאכלי ים, נכון?

ואם רוצים לעלות למעלה לשאוף קצת אוויר – יש אחלה מרפסת עם נוף מדהים

ולמרות שהמקום נמצא כולו מתחת למים, המבקרים אומרים שמדובר במקום חמים, נעים ומאוד מזמין

אז בפעם הבאה שאתם בנורבגיה – אתם יודעים איפה אתם חייבים ללכת לאכול!

צילומים: Ivar Kvaal \ מקור: boredpanda
שתפו עם החברים שתפו עם החברים