החופש הגדול ממש עוד רגע נגמר והילדים חוזרים למסגרות. חודשיים שלמים חיכינו לרגע הזה, אבל שכחנו לגמרי שגם אנחנו חוזרים לעמוד מידי בוקר במטבח כדי להכין לילדים שלנו קופסאות אוכל… כנראה עדיף שנתחיל להכין להם בנטו!
בנטו זו קופסת אוכל יפנית שמכילה חצי כמות פחמימה, שליש ירקות, ושישית חלבון. זה אולי נשמע “בריא מדי” או “מורכב מדי”, אבל מסתבר שילדים מתים על זה! במיוחד כאשר מפנקים אותם בבנטו מדהימים כמו שמכינה ניבה קרן אור, שהספיקה לכבוש את שופטי מאסטר שף עם פסלי האוכל שלה.
ניבה התאהבה בתרבות היפנית לפני 7 שנים, ומאז היא למדה כל מה שצריך לדעת על קופסאות הבנטו. היום היא מעבירה סדנאות לכל הגילאים ומלמדת איך להכין בנטו בקלות ובכיף בחשבון האינסטגרם שלה. ריכזנו לכם את היצירות הטובות ביותר של ניבה וגם כמה טיפים למתחילים שיגרמו לכם לרוץ למטבח ולנסות!
הכירו את ניבה קרן אור, אמא ל-3 וחובבת תרבות יפן
Credit: instagram